Gość adam Opublikowano 18 Stycznia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2011 Witam pana mam pytanie wykryto u mnie w posiewie nasienia klebsiella oxytoca. urolog przepisał mi leki agumentin i bactrim forte podczas stosowania baktrim forte dostałem czerwonych plamek na żołądziu nic mnie jednak nie piecze i nie swedzi!!Co to moze byc i czy zaprzestac ich brania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość stapler Opublikowano 21 Stycznia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2011 Być może to właśnie grzybica, która często pojawia się w czasie antybiotykoterapii. Radzę w tej sprawie udać się na kontrolę, gdyż może wymagać to zastosowania leków przeciwgrzybiczych. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość dodano Opublikowano 12 Grudnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2017 Choroby penisa zdjęcia http://www.bolimnie.com/anatomia/penis-pracie-czlonek-choroby Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi