Gość Justysia Opublikowano 17 Stycznia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2011 Mam dość duży torbiel na jajniku.Podczas jajeczkowania zwijam się z bólu. Cudem zaszłam w ciąże bo mam silną endometrioze. Chciałabym mieć jeszcze dzieci ale ból przy owulacji jest straszny. Czy można jakoś leczyć te torbiele.? czy mogą one wpływać na sukces zajścia w ciążę? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość stapler Opublikowano 20 Stycznia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2011 Oczywiście takie schorzenia jak endometrioza czy też torbiel jajnika leczy się hormonalnie. Oczywiście w tej sprawie trzeba udać się do ginekologa, który zadecyduje o odpowiednim sposobie leczenia. Niestety takie schorzenia mają wpływ na płodność kobiety. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi