Gość marta Opublikowano 15 Stycznia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2011 Pare miesiecy temu wyskoczyla mi na powiece krostka(jedna) ktora usunieto mi za pomoca zamrazania w klinice dermatologicznej, dwa tyg po usunieciu calkowitym, pojawila sie na nowo a nastepnie w przeciagu 2 miesiecy aktualnie mam ich juz na ten samej powiece piec i ciagle rosna.oko swedzi i czesto lzawie ostatnio tez mialam bole w okolicy brwi nad tym wlasnie okiem, bylam u lekarza rodzinnego i on umowil mnie do okulisty tym razem, zaczynam sie zastanawiac czy to dobry pomysl czy przypadkiem nie skierowac sie od razu do chirurga. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość stapler Opublikowano 17 Stycznia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2011 Leczeniem takiego stanu musi zająć się okulista, a nie chirurg. Prawdopodobnie to objawy gradówki. Może to wymagać zabiegowego leczenia, ale przez okulistę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi