Gość Małgorzata Opublikowano 15 Stycznia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2011 Witam ! Mam 17 lat, kilka lat temu miałam na lodowisku szkolnym wypadek - złamałam nos. Lekarz złożył mi go, bynajmniej zrobił to tak, że teraz nos oszpeca mi twarz. Słyszałam ostatnio , ze istnieją darmowe korekcje nosa. Czy to prawda i na jakich warunkach to działa ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość ciekawska Opublikowano 15 Stycznia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2011 darmowe korekcje nosa sa refundowane przez nfz wtedy jesli na przykład czuje sie dyskomfort zdrowotny zbyt waskie przegrody nosowe ktore uniemozliwiaja swobodne oddychanie niestety w sprawach kosmetycznych trzeba z wlasnej kieszeni zaplacic Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Łukasz Opublikowano 6 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2013 Bzdura, jeśli nos jest zniekształcony w wyniku urazu można wykonać taki zabieg. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi