Skocz do zawartości
eChirurgia.pl

Silny ból głowy i uczucie prądu, ból i łzawienie oczu

Gość Madzia

Rekomendowane odpowiedzi

Witam :) mam problem, ostatnio bardzo mocno boli mnie głowa,ten ból jest taki dziwny , jakby miała mi głowa eksplodować , przechodzą mnie takie rożne prądy ze tak powiem, bolą mnie przy tym także oczy , ból jest tak silny i odczuwalny że oczy mi łzawią, i ten ból trafia do nerwu wzrokowego co mnie aż przeszywa na zewnątrz, ostatnio stałam się wrażliwa na światło. ... tabletki nie pomagają... dodam że miałam kilka wypadków co poważnie uderzyłam się w głowę... proszę o pomoc ....

Witam jestem studentką fizykoterapii i obecnie mam praktyki. Wczoraj koleżanka zrobiła mi prądy Tenss na od.szyjny i od wczoraj popołudnia do dziś strasznie boli mnie głowa, i jestem słaba. Myśle ze miało to jakiś wpływ na obecny mój stan.Tabletki przeciwbólowe mało co pomagają. Co powinnam zrobić?, czy mogę zażyć silniejsze leki przeciwbólowe np. ketanol?

Jestem studentem 3 roku medycyny. Twoje objawy przypominają, objawy osób zarażone wścieklizną. Czy została Pani pogryziona lub podrapana w ostatnim czasie przez jakieś z wymienionych zwierząt* psa, kota, lisa, jelenia, dzika, rysia ? Jeżeli tak niezwłocznie proszę się zgłosić do najbliższego inspektoratu weterynarii w celu złożenia zawiadomienia.

najlepszy jest Pan numer 4 z ta wscieklizna:) moze Mis gryzli podrapal po pleckach? po lekcji o wsciekliznie chcial sie wykazac Pani numer 2 z tekstem *niestety guz* tez tylko straszy:D:) Radze nie doszukiwac sie az takich powaznych chorob po jednym objawie:) Moze to byc nawet zwykle powiklanie po grypie, oslabienie, nerwy.. wiele przyczyn moze byc. I zgadzam sie z 1 odpowiedza, ze jest to objaw pasujacy do migren, ktore sa przerozniste i wystepuja z roznym nasileniem.