Gość Ula Opublikowano 14 Stycznia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2011 Od 3 dni doskwiera mi kłujący ból pod lewym żebrem na dole. Nasila się przy wdechu, ustaje tylko gdy leżę, przy gwałtownych ruchach też boli. Tabletki przeciwbólowe pomagają tylko na chwile, tzn kłucie jest łagodniejsze. Dodam, że w tym tygodniu miałam trochę stresu więc nie wiem czy powinnam martwić się tymi bólami i iść do lekarza czy po prostu uznać to za jakiś nerwoból. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość stapler Opublikowano 17 Stycznia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2011 Takie dolegliwości jak Pani opisuje raczej mają charakter nerwobólu (może je pogłębiać stres). Jeśli w przeciągu kilku dni nie ustąpią samoistnie radzę w tej sprawie skonsultować się bezpośrednio z lekarzem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi