Gość kARINA Opublikowano 19 Grudnia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2008 Witam jestem po laparoskopii P/Ż,mam diete w dalszym ciągu ale widzę że jak jem mało a często ,jak kazał lekarz ,zaczynam tyć ,nawet mąż to zauważył,moje pytanie czy można zażywać wspomagacze na odchudzanie jak sie nie ma woreczka żółciowego żeby nie narobić sobie problemów z wątrobą. Środki wspomagające odchudzanie mam na myśli takie jak ADIPEX lub MERIDIA. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość stapler Opublikowano 19 Grudnia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2008 Można zażywać środek hamujący łaknienie MERIDIA. ADIPEX jest środkiem nielegalnym, niedopuszczonym do obrotu w Polsce. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość kARINA Opublikowano 19 Grudnia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2008 Nielegalnym hmmmmm jak sami ginekolodzy wypisują recepty aby w Czechach wykupić wspomagacz. Poza tym ja sie tylko chciałam zapytać czy można brać czy też będzie szkodził wątrobie,lub w tym jakieś ataki.Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość kARINA Opublikowano 19 Grudnia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2008 jeszcze jedno pytanko czy ma znaczenie ile sie jest po zabiegu żeby coś zażywać wspomagającego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość kARINA Opublikowano 20 Grudnia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2008 proszę jeszcze w tym temacie o odpowiedz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Ala Opublikowano 21 Grudnia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2008 Witam,byłam po laparoskopi ale dopiero po roku czasu używałam Adipex.Żadnych nie pożądanych objawów.Szkoda ze Adik nie jest dopuszczalny w Polsce!Waga poszła w dól,i juz nie używam.Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość stapler Opublikowano 21 Grudnia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2008 Po miesiącu od cholecystektomii laparoskopowej można używać bez problemu wszystkich środków farmaceutycznych i oczywiście nie przestrzegać diety. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość kARINA Opublikowano 21 Grudnia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2008 Dziękuje za odpowiedzi jesteście kochani.Pozdrawiam i życzę wszystkim Wesołych Świąt. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi