Gość anna Opublikowano 14 Stycznia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2011 Witam serdecznie. moje pytanie dotyczy wezlow chlonnych pod uchem, przy rzuchwie.mam powiekszone po jednym z kazdej strony, twarde ,nieprzesowalne, lekko bola przy nacisku. czesto jestem przeziebiona i zastanawiam sie czy to moze byc przyczyna? kiedy jestem zdrowa dyskomfort przy ucisnieciu wezla nie znika. mialam robione ostatnio podstawowe badania krwi, wszystko jest w normie. nie ukrywam ze martwie sie tymi wezlami.zgory dziekuje za odpowiedz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość stapler Opublikowano 17 Stycznia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2011 czesto jestem przeziebiona i zastanawiam sie czy to moze byc przyczyna? - tak, oczywiście, to zapewne powiększone odczynowo w reakcji na stan zapalny węzły chłonne kiedy jestem zdrowa dyskomfort przy ucisnieciu wezla nie znika. mialam robione ostatnio podstawowe badania krwi, wszystko jest w normie. nie ukrywam ze martwie sie tymi wezlami. - bolesność węzłów wskazuje na ich odczynowy, zapalny charakter - można celem pogłębienia diagnostyki wykonać jeszcze USG tych węzłów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość anna Opublikowano 18 Stycznia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2011 dziekuje bardzo za odpowiedz, pozdrawiam serdecznie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi