Gość Kuba Opublikowano 14 Stycznia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2011 Witam, mam takie pytanie. Mianowicie mój penis od 3 dni jest twardy w spoczynku, dodam, że mam stulejke calkowita;/ bardzo prosze o pomoc co to moze byc, czy to moze byc rak ? mam 18 lat. Bardzo prosze o szybka odpowiedz, bardzo sie denerwuje :( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość stapler Opublikowano 17 Stycznia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2011 Trudno mi określić bez bezpośredniego badania. Raczej to może jakiś stan zapalny. Z problemem na pewno należy zgłosić się do urologa tym bardziej, że masz stulejkę, która zapewne będzie wymagała leczenia operacyjnego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Kuba Opublikowano 20 Stycznia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2011 Bylem u lekarza stwierdził, że to stan zapalny i przepisal leki. a co do stulejki, lekarz sciągną mi na sile skóre i stwierdzil, że stulejki nie mam. Powiedzial żebym codziennie naciągał skóre. i moje pytanie jest czy to moze pomoc? dodam, że to byl zwykły lekarz nie urolog, i przy naciąganu mnie troche bolało. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość stapler Opublikowano 20 Stycznia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2011 Tak, takie ćwiczenia mogą bardzo pomóc. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Kuba Opublikowano 23 Stycznia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2011 dzisiaj zauwazylem na skorze penisa, że zyłki na penisie są bardzo czerwone. z tego co wyczytałem to moze byc choroba mondora. Czy ta choroba jest powazna ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Kuba Opublikowano 23 Stycznia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2011 Zylki nie są na penisie a na skórze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi