Gość Piotr Opublikowano 14 Stycznia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2011 Witam. Mam pytanie stosuję już ponad 2 mc-c maść na blizny Dermatix, efekt jest, ale na razie niewielki. Blizna jest zakręcona, wielkość ok 1 cm, może troszkę mniej, szerokość jej jest nie duża. Czy nadal mam stosować tę maść, podobno jest bardzo dobra, czy jakąś inną? Czy może zdecydować się na zszywanie u chirurga? Czy jest jednak sens bo może być jeszcze większy ślad, chyba trzeba naciąć jeszcze bardziej wtedy skórę z tego co się orientuję? Nie wiem za bardzo co ma robić, proszę Pana o radę. Z góry, dziękuje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość stapler Opublikowano 15 Stycznia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2011 Czy nadal mam stosować tę maść, podobno jest bardzo dobra, czy jakąś inną? - to bardzo dobra maść polecana przez wszystkich chirurgów plastyków, efekty jej działania najwcześniej widać po 3-4 miesiącach stosowania, radziłbym dalej ją stosować Czy może zdecydować się na zszywanie u chirurga? Czy jest jednak sens bo może być jeszcze większy ślad, chyba trzeba naciąć jeszcze bardziej wtedy skórę z tego co się orientuję? - odradzam, blizna może być gorsza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi