Gość Tomek Opublikowano 13 Stycznia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2011 Witam Parę miesięcy temu zaczęły się u mnie dolegliwości, polegające na tym że po wypróżnieniu czułem lekki ból, swędzenie w odbycie, czasem ten ból promieniował na pośladki i uda. Byłem z tym u proktologa, stwierdził że to obrzęk śluzówki, przepisał mi czopki, ale pomogły tylko na krótki czas. W internecie nie znajduje bardzo konkretnych informacji na temat tej dolegliwości, czy traktować to po prostu jako chorobę hemoroidalną? Może się z tego zrobić coś poważniejszego? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość stapler Opublikowano 16 Stycznia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2011 Być może to właśnie początkowa faza choroby hemoroidalnej i raczej w ten sposób należy traktować ten obrzęk. To raczej nic groźnego, ale może wymagać długotrwałego leczenia. Najlepiej w tej sprawie udać się na kontrolne badanie do proktologa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość dodano Opublikowano 12 Listopada 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2017 Zobacz choroby odbytu zdjęcia http://www.bolimnie.com/anatomia/odbyt-choroby Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi