Gość AGA A Opublikowano 19 Grudnia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2008 witam, mam problem bo ostatnio pojawiła mi się plama wokół pierzyka na piersi i skóa zaczęła łuszczyć się i swędzieć nie zawsze ale czasem jejt to dokuczliwe.ostanio również na drugiej piersi pojawiło się kilka takcj pla i swędzą i delikatnie się łuszczy czsem sórka są koloru jasny brąz. co mam z tym robić i cio to może być? proszę o odpowiedz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość haemophilus Opublikowano 19 Grudnia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2008 Trudno powiedzieć co to może być bez obejrzenia charaktetu zmiany. Najlepiej udać się do lekarza dermatologa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość x Opublikowano 10 Czerwca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2010 czy dermatolog zdiagnozował problem (i co doradził)? pozdrawiam:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Gośka Opublikowano 10 Czerwca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2010 Ja mam coś takiego od kilku lat i zauważyłam, że swędzi w czasie owulacji i po. Pokazałam onkologowi, u którego kontroluję piersi i powiedział, że to nic groźnego, ale trzeba obserwować. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi