Gość Justyna Opublikowano 12 Stycznia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2011 Mam do Pana zapytanie czy antydepresanty to to samo co psychotropy?2 dni temu lekarz przepisał mi lek antydepresyjny 30 kapsułek na miesiąc o nazwie Fluoxetine 20mg.Czy antydepresyjne leki uzależniają?Jak długo można brać antydepresanty?Czy nerwice leczy się latami?Ja prawdopodonie mam nerwice wegetatywną:-(jestem załamana.Z góry dziękuje za wszystko Justyna Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość stapler Opublikowano 13 Stycznia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2011 Mam do Pana zapytanie czy antydepresanty to to samo co psychotropy? - Leki psychotropowe są pojęciem szerszym, w którego znaczeniu wchodzą leki przeciwdepresyjne Czy antydepresyjne leki uzależniają? - nie Jak długo można brać antydepresanty? - nawet całe życie Czy nerwice leczy się latami? - z reguły tak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi