Gość Karolina. Opublikowano 12 Stycznia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2011 Witam! Od jakiegoś czasu mam problemy przy oddawaniu stolca. Często przy jego oddawaniu odczuwam ból, swędzenie i pieczenie, na koniec gdy się podcieram widzę na papierze krew, jest jej czasem dość sporo, także w ubikacji. Dodam jeszcze, że od 1,5 roku wychodzi mi z odbytu ok. 1 cm (nie wiem jak to określić *dzyndzel*). Często kiedy mnie boli to zawsze odczuwam ból z lewej strony w środku odbytu. Wstydzę się i boję iść do lekarza. Proszę o pomoc. Dziekuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość ewa Opublikowano 12 Stycznia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2011 mam to samo zanim to zauwazyllam okropnie mnie swedzial odbyt wiec uzylam lusterka zobaczylam dzyndzel to hemoroid idz do lekarza da ci odpowiednie leki Karolino mam to po lewej stronie tak jak Ty nie martw sie masci i czopki pomoga bedzie dobrze pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość stapler Opublikowano 12 Stycznia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2011 Trzeba na pewno w tej sprawie udać się na badanie najlepiej do chirurga. Objawy, które Pani opisuje wskazują rzeczywiście na żylaki odbytu. Chirurg po badaniu wyjaśni czym są zmiany i w jaki sposób należy z nimi postępować. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość dodano Opublikowano 4 Stycznia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2018 Choroby odbytu zdjęcia http://www.bolimnie.com/anatomia/odbyt-choroby Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi