Gość Marcin Opublikowano 12 Stycznia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2011 Mam 11 lat (prawie 12) i mam kilka problemów z penisem, chociaż nie wiem czy nie przesadzam bo to w moim stylu *D otóż: w wieku chyba 2-3 lata miałem taką chorobę że sie nie mogłem wysikać czy coś koło tego, a teraz yyy... masturbuje się, ale nie zbyt często - dla odreagowania i tak aha - prawe jądro mam niżej niż lewe, przec co mój penis jest bardziej na prawo odchylony, jeśli chodzi o sikanie to jak zaczynam to jest ok a po chwili jakby reszta ze mnie zatuje, jeszcze chwile czekam i zlatuje po kilku kroplach, czasami uczucie zimne w górnej cześci penisa. prosze o odpowiedź Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość stapler Opublikowano 15 Stycznia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2011 Bez badanie bezpośredniego trudno mi udzielać konkretnych odpowiedzi. Co do jąder to naturalnym jest, że są nierówno położone i mogą mieć też nierówną wielkość. To nic niepokojącego. Co do problemów z oddawaniem moczu to może być np. objaw zwężenia cewki moczowej lub istnienia zastawki cewkowej. Radziłbym o tych problemach porozmawiać z rodzicami i udać się na badanie bezpośrednio do urologa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Marcin Opublikowano 15 Stycznia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2011 A czy to groźne? i czy mastrurbacja tu szkodzi? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi