Gość Andrzej Opublikowano 10 Stycznia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2011 Witam, mam 24 lata i od kilku lat mam odsłoniętą żołądź prącia - miałem prawdopodobnie zbyt krótki napletek, który w wieku dojrzewania (ok 18 roku życia) bez przerwy się zsuwał - pewnego dnia postanowiłem już z tym nie walczyć - zostawiłem zsunięty - co prawda początkowo odczuwałem dyskomfort, jednak po jakimś tygodniu - dwóch zupełnie nie odczuwałem różnicy, czy żołądź jest przykryta, czy nie - tak jest do tej pory. Czytałem o ćwiczeniach wydłużających napletek, zastanawiam się jednak nad ich skutecznością i celowością. I tutaj właśnie pojawia się moje pytanie - czy w przypadku, gdyby udało mi się wydłużyć nieco napletek i przykryć żołądź, to podwyższona wrażliwość żołędzi wróci do stanu, jakby nie była ona na stałe odkryta? Jeśli tak, to po jakim czasie można tego oczekiwać? W związku z tym, iż w tej chwili napletek nie spełnia swojej funkcji, a jedynie wygląda mało estetycznie, chciałbym powrócić do przykrytej żołędzi (jeśli będzie to celowe) lub poddać się obrzezaniu całkowitemu. Proszę o fachową pomoc w podjęciu decyzji w tej sytuacji. Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość stapler Opublikowano 15 Stycznia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2011 czy w przypadku, gdyby udało mi się wydłużyć nieco napletek i przykryć żołądź, to podwyższona wrażliwość żołędzi wróci do stanu, jakby nie była ona na stałe odkryta? - nie powróci się już do poprzedniej wrażliwości żołędzia nawet mimo powrotu napletka na żołądź W związku z tym, iż w tej chwili napletek nie spełnia swojej funkcji, a jedynie wygląda mało estetycznie, chciałbym powrócić do przykrytej żołędzi (jeśli będzie to celowe) lub poddać się obrzezaniu całkowitemu. - w takim wypadku bardziej celowe byłoby całkowite obrzezanie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Andrzej Opublikowano 21 Stycznia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2011 Tak też zrobiłem - obrzezałem się. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość restore Opublikowano 4 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2012 Stanowcze NIE obrzezaniu, nie słuchajcie tych durnych tekstów o plusach obrzezania, piszą to w większości egoistyczne baby lub circ-fetyszyści którzy mają poryte berety, w USA coraz więcej występuje kampanii przeciwko obrzezaniu, naprawdę jest to mega okaleczenie, jeśli jednak jesteś jednym z tych który ten zabieg przeszedł i nie jesteś zadowolony, zapraszam na mój blog gdzie dowiesz jak odzyskać napletek z powrotem! http://odnowanapletka.blogspot.com/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Tomasz Opublikowano 21 Czerwca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2013 Mnie obrzezano i bardzo tego żałuję , teraz się doczytałem i sam to czuję że moja wrażlkiwość seksualna spadła i to bardzo . Napletek tuż pod żołędzią jest dużo bardzoej wrażliwy erotycznie niż żołądź . ... Zwróćcie uwagę że nei da się masturbować bez naciągania napletka , Dotykanie żołędzi tak naprawdę jest bardziej bolesne niż przyjemne...... Lekarze to nbiedouczeni kłamcy , sami sobie nigdy by nie obcieli ale Tobie za 1500 albo 2000 to chętnie .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość luki Opublikowano 9 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2015 Masakra nie robcie tego. Niestety ja musialem. Stulejka w wieku 30lat. Teraz mam siusiaka jak gumowego dildo. Czuje 20% tego co kiedys ttzeba byc psyhicznie chorym zeby na wlasne zyczenie zrobic sobie taka krzywde. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Qeer Opublikowano 2 Października 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Października 2018 Witam. Zobacz zdjęcia chorób męskich --> bolimnie.com/anatomia/penis-pracie-czlonek-choroby Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi