Gość Natalia Opublikowano 10 Stycznia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2011 Witam! Od paru dni boli mnie bardzo brzuch nie powiem w jakim dokładnym miejscu na pewno żołądek oraz dolna część brzucha nie wiem może to jelita lub pęcherz. Bolała mnie też głowa, jak nigdy jak by miała pęknąć, nie mogłam spać przez całą noc, gorączki nie miałam. Natomiast plecy też bolą możliwe że to nerki ale nie jestem pewna bo ból tak promieniuje że nie mogę zlokalizować bólu. Brałam leki przeciw bólowe ale jakoś nie pomagają. Czy to może być coś poważnego? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość stapler Opublikowano 13 Stycznia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2011 Bez badania trudno mi określić. Może to jakieś uogólnione zakażenie wirusowe. Radzę w tej sprawie bezpośrednio skonsultować się z lekarzem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi