Gość Krzysztof Opublikowano 10 Stycznia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2011 Witam.Ostatnio zaniepokoiła mnie długość mojego penisa.Postanowiłem zmierzyć,i wyszło mi ,że mam 13.5 cm.Mocno się zdziwiłem.Teraz mam 17 lat i pamiętam ,że jakieś 2 lata temu mierzyłem to miałem 15cm.I teraz nie wiem o co z tym chodzi.Dodam ze jakiś rok temu brałem testosteron a dokładnie omnadren 250.Czy to mogą być skutki?Penis będzie jeszcze malał? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Jakub Opublikowano 10 Stycznia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2011 Cześć ,miałem podobny problem, mam obecnie 26 lat, ale gdy byłem w Twoim wieku bardzo popularne na siłowniach były różnego typu *przyspieszacze*. Przez to moje przyrodzenie znacznie zmniejszyło swoje rozmiary, do dzisiejszego dnia żałuje tego co robiłem. Wstyd mi teraz przed kobietami. Radze jak najszybciej odstawić sterydy!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Andrzej Opublikowano 17 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2012 Jakie sterydy brać żeby mieć mniejszego? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość dodano Opublikowano 11 Grudnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2017 Choroby penisa zdjęcia http://www.bolimnie.com/anatomia/penis-pracie-czlonek-choroby Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi