Gość gb Opublikowano 10 Stycznia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2011 Witam, przy usg piersi miałam przy okazji zbadana tarczyce. Ukazało się, ze mam tam guzki. Lekarka powiedziała ze nie są one raczej groźne ale żebym udała się do endokrynologa. Chciałam zapytać jakie muszę mieć badania zrobione przed ta wizytą. Wybieram się prywatnie i chciałabym już przyjść z badaniami,żeby ograniczyć ilość wizyt (względy finansowe). Czy wystarczy główne badanie TSH, jeśli wyjdzie w normie,czy dodatkowo robić jeszcze jakieś(np.T3,T4).Z góry dziękuję za odpowiedz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość stapler Opublikowano 13 Stycznia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2011 Najlepiej mieć już wykonane badanie i TSH i fT4. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi