Gość marcin Opublikowano 10 Stycznia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2011 Witam,mam 21 lat,od 3 lat mam znaczne problemy z brzuchem,bol ostatnimi dniami sie nasila,Mialem robiono kolonoskopie i wykazalo zapalenie jelita grubego odbitnicy,przepisana mi leki,po skonczeniu lekow bol nic a nic nie ustal,ciagle jest to samo,boli mnie praktyczneie na okraglo,raz zprawej strony raz zlewej a czasem cale podbrzusze,czesto puszczam gazy i mam zgage,ostatnio starcilem apetyt,bol nasila sie po posilku,obojetnie ci zjem albo co sie napije zaczyna bolec mnie w podbrzuszu,czasem gdy puszzce gaz bol ustaje na chwile po czym sie zwieksza,prosze o odpowiedz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość stapler Opublikowano 12 Stycznia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2011 Taki stan wymaga kontrolnego badania kolonoskopowego. Być może nadal stan zapalny utrzymuje się i trzeba będzie przedłużyć leki lub nawet zwiększyć ich dawki. Leczeniem najlepiej, żeby zajął się gastroenterolog. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi