Gość arek Opublikowano 10 Stycznia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2011 Witam, mam taki problem iż 2 tygodnie boli mnie lewy pośladek i trochę powyżej i właśnie nie wiem czym jest to spowodowane, bo nigdzie sie nie przewróciłem itp. pewnego dnia po prostu sie obudziłem i już bolało do dnia dzisiejszego... Gdy chodzę boli a czasami pojawia sie tak nagły ból że nogi mi sie uginają, nie mogę sie kręcić na boki bo zaraz boli w górnej części pośladka, gdy siedzę jest spokojnie. gdy posadzę kuper na czymś gorącym i posiedzę chwilę to ból przechodzi całkowicie na jakiś czas, po czym wraca. Czasami jest mi ciężko wstać, nie mogę sie pochylić i ciągle kuleje na lewą nogę */ trochę mnie to już irytuje bo miałem kiedyś już podobne bóle i nie trwały więcej jak 2-5 dni. teraz już dobre 2 tygodnie i przejść nie chce... Boje się pójść do lekarza bo nie wiem czy każe mi zostać w szpitalu i nie wiem do jakiego szpitala sie zgłosić w razie czego czy do ortopedycznego czy do zwykłego. Jak można to leczyć domowymi sposobami? Proszę o jakąkolwiek pomoc. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Asia Opublikowano 10 Stycznia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2011 Myślę że to może być rwa kulszowa. Czyli trzeba udać się do lekarza po zastrzyki i skierowanie na zabiegi rehabilitacyjne. Najlepsze byłby laser i masaż. Życzę wytrwałości.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi