Gość Michał Opublikowano 9 Stycznia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2011 Witam. wczoraj zostałem przypadkowo uderzony w jądra a dzisiaj dokuczały mi strasznie bóle lewego jądra i nasieniowodu. jak spojrzałem na nie to nic źle nie wyglądało(nie wiem czy to normalne ale lewe jądro jest o wiele większe) ale lewy nasieniowód jest tak jakby zgięty i nie mieścił się tam . to normalne czy iść do lekarza? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość stapler Opublikowano 12 Stycznia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2011 Doszło prawdopodobnie do stłuczenia i obrzęku jądra. Trudno mi określić bez bezpośredniego badania co może być powodem takiego stanu, Jednak trzeba także wykluczyć bardzo niebezpieczny skręt jądra (nieprawidłowy przebieg powrózka nasiennego) dlatego radziłbym w tej sprawie jednak skonsultować się bezpośrednio z lekarzem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi