Gość Romek Opublikowano 9 Stycznia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2011 Otóż wziąłem do lewej ręki książkę ciężką(koło 500) i zaczął boleć mnie palec wskazujący. Na rysunku jest czarna plama(zaznaczona przeze mnie) oznacza,że w tym miejscu boli a nawet prąd przechodzi jak coś biorę.A na czerwono jest linia,gdzie ból promieniuje. Robiłem kiedyś pompki na palcach.Jakieś 8 miech temu. Może być coś poważnego,uszkodzić, operacja itp? Oto link: http://img259.imageshack.us/i/indexfinger.jpg/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość stapler Opublikowano 12 Stycznia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2011 Taki ból to raczej nic poważnego. Być może doszło do miejscowego przeciążenia palca na skutek podniesienia większego ciężaru. Taki ból w przeciągu 1-2 tygodni powinien ustąpić. Można na bolące miejsce zastosować żel przeciwbólowy i przeciwzapalny dostępny w aptece. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość zuza Opublikowano 13 Stycznia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2011 mnie też boli palec wskazujący ale od ok.2 miesiecy i maści i tabletki nie pomagają. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Romek Opublikowano 14 Stycznia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2011 stapier dziękuję za info,już mnie nie boli Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi