Gość Katarzyna Opublikowano 18 Grudnia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2008 Od okolo tygodnia zaobserwowałam ze w prawej części podbrzusza pojawiło mo sie koliste zgrubienie średnicy około 1.5cm. Towarzyszy mu ból przy dotykaniu. W zeszlym roku mialam usuwany wyrostek robaczkowy a zgrubienie to znajduje się około 2cm pod blizną i troche bardziej na prawo od niej. Nie wiem nawet do jakiego specjalisty mam się udać z tym problemem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość haemophilus Opublikowano 18 Grudnia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2008 Najlepiej udać się do lekarza rodzinnego aby palpacyjnie zbadał wskazaną okolicę. Może to powiększone węzły chłonne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość dodano Opublikowano 5 Listopada 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2017 Zobacz choroby człowieka zdjęcia http://www.bolimnie.com/galeria-chorob Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi