Skocz do zawartości
eChirurgia.pl

Zrost penisa z żołędziem i odchylenie żołędzia penisa

Gość Adam

Rekomendowane odpowiedzi

Witam, piszę z podobnym *problemem* co Krystian więc pozwolę sobie zacytować część jego wypowiedzi. *Żołądź jest połączony ze skórą napletka, gdy ją ściągam to żołądź odchylony jest w dół. Boję się samemu tego rozcinać, nie wiem co się stanie później. Może troszkę ułatwię zdjęciem: http://www.speedyshare.com/files/26156604/Bez_tytu_u_0001_005_0001.jpg Można powiedzieć że czuć lekki ból podczas suchej masturbacji. Ponieważ wędzidełko jest połączone z napletkiem w 2 miejscach jak widać na załączonym obrazku. Żołądź podczas naciągnięcia skóry członka wygina się lekko w dół ponieważ jest bardzo naciągnięty i w lewą stronę ponieważ z tej strony jest *złe* wędzidełko. Podczas stosunku klasycznego czy też oralnego a nawet podczas masturbacji z nawilżeniem nie odczuwam tego bólu i nie czuję że coś jest nie tak. Czekam na odpowiedź i poradę co dalej robić :) Z góry dziękuje. Ps: Nie jest to sprawą mojego życia ale zaczynam się tym martwić. Czytałem o stulejce...

To nie jest na pewno stulejka. To raczej zbyt krótkie wędzidełko napletka. Najlepiej w tej sprawie bezpośrednio skonsultować się z urologiem. On po badaniu zadecyduje o konieczności lub nie plastycznej korekcji napletka.