Gość Paweł Opublikowano 9 Stycznia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2011 Witam mam problem ze stulejka,jak bylem maly mialem przeprowadzony zabieg lecz po nim nie zostalem dopilnowany i schorzenie nawrocilo mi sie. Teraz ma 20 lat nadal cierpie na ta dolegliwosc lecz czasami delikatnie szczypie mnie Żołądź i mam pod napletkiem jakies male gózy ktore wygladaja przez skóre na żółte troche sie boje isc do lekarza wiec najpierw chcialbym sie dowiedziec tutaj co to moze byc. prosze o pilna odpowiedz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość stapler Opublikowano 12 Stycznia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2011 Jeśli ma Pan stulejkę to nie ma innej rady tylko w tej sprawie trzeba udać się do urologa i zapewne będzie konieczny zabieg plastyki takiej stulejki. Co do tych guzków to zapewne jest to nagromadzona wydzielina z żołędzia i napletka tzw. mastka, która nie może zostać opróżniona na skutek blokady ze strony stulejki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość dodano Opublikowano 3 Stycznia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2018 Zobacz choroby penisa, napletka zdjęcia http://www.bolimnie.com/anatomia/penis-pracie-czlonek-choroby Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi