Gość Darek Opublikowano 8 Stycznia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2011 Witam. Mam 26 lat i mój penis ma 10.5 cm obwodu w czasie erekcji.Zastanawiam sie nad wykonaniem zabiegu pogrubiania penisa żelem Macrolane.Moje pytanie,czy wstrzyknięcie żelu Macrolane powoduje pogrubienie o 30% tylko w spoczynku,czy również w stanie wzwodu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość stapler Opublikowano 11 Stycznia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2011 Większy efekt tego zabiegu widoczny jest na penisie w czasie spoczynku niż wzwodu. patrz strona: http://www.chirurgia-plastyczna.tv/nowosci/meska-sprawa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość ja Opublikowano 9 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2012 Najwazniejsze jest jak on wyglada po operacji ,bo najgorsze to znieksztalcenia i miękkosc calego penisa.Dziwie sie ze jeszcze nikt nie wymyslil lepszego sposobu? inny zel bardziej stabilny i twartszy ,to moze nawet bylo by warto. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość ola Opublikowano 6 Czerwca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2013 jeżeli chciałbyś pogrubić swojego penisa napisz do mnie, możemy ci pomóc za darmo. olkaa301@wp.pl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość mariusz Opublikowano 4 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2015 Witam chcialbym pogrubic swojego penisa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość dodano Opublikowano 28 Października 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Października 2017 Choroby penisa zdjęcia http://www.bolimnie.com/anatomia/penis-pracie-czlonek-choroby Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi