Gość Damian Opublikowano 7 Stycznia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2011 Dzień dobry Mam takie pytanie a mianowicie, lekarz przepisał mi maść diprolene na rozciągniecie stulejki. Napletek schodzi z żołędzia w czasie spoczynku bezproblemowo za to podczas wzwodu napletek schodzi do rowka. Początek napletka jest tak ciasny ze trudno mi go odprowadzić całkowicie dalsza jego cześć jest dosyć lużna. Wygląda to podczas sciągania jak *słoik* tylna jego cześć jest luzna a przód zaciśnięty I mam pytanie czy ta maść stośować na cała powierzchnie napletka góra dól???? czy tylko na ta przednia cześć gdzie jest zdecydowany ucisk napletka. I czy po wsmarowaniu tej maśći(diprolene) i naciągnięciu napletka mogę go od razu odprowadzić na żolądż????. Jeszcze na dodatek ostatnio pod napletkiem pojawiły mi się czerwone plamki(dodam ze 3 tyg. temu miałem zabieg przedłużenia wędzidełka) czy te plamki mogą być powodem naciągania napletka??? Z góry dziękuje za pomoc, Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość stapler Opublikowano 9 Stycznia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2011 czy ta maść stośować na cała powierzchnie napletka góra dól? - tak na całą powierzchnię napletka I czy po wsmarowaniu tej maśći(diprolene) i naciągnięciu napletka mogę go od razu odprowadzić na żolądż? - tak, można czy te plamki mogą być powodem naciągania napletka? - myślę, że nie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość dodano Opublikowano 21 Stycznia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2018 Wizyta u doktora wskazana, tu znajdziesz zdjęcia chorób członka http://www.bolimnie.com/anatomia/penis-pracie-czlonek-choroby Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi