Gość Filip Opublikowano 7 Stycznia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2011 Witam !!! Mam problem otóż mam za dużo bilirubiny kiedyś miałem 1,7 mg/dl na następnych wynikach było 1,1. Mianowicie po wigilii pojawił mi się ucisk w okolicy prawych żeber nie wiem co to jest czasem musze siedziec do 1 w nocy abym mógł zasnąć mam dopiero 18 lat nie wiem co to jest. Zarejestrowany jestem na usg na 26 stycznia ale chciałbym wiedziec od was specjalistów co jest grane czy to wątroba bo już nie mam pojęcia sam. Proszę uprzejmie o pomoc !!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość stapler Opublikowano 9 Stycznia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2011 Takie objawy mogą wskazywać na kamicę pęcherzyka żółciowego. Dopiero wynik badania USG odpowie na pytanie czy te bóle związane są właśnie z tym schorzeniem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi