Gość zxc Opublikowano 7 Stycznia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2011 Mam 18 lat. Od jakichś 3 tyg. boli mnie lewe jadro. Na poczatku byl to bol prawie nieodczuwalny, a z czasem zaczol sie nasilac az dzisiaj doszedl do pieczenia. Wczesniej po kilku dniach bez masturbacji bol byl wrecz uciazliwy, po masturbacji zmniejszal sie ale nie ustawal. Dodam ze zaczelo sie to od bolu prawego jadra, bylo ono powiekszone i wrecz bol uniemozliwial mi chodzenie, po jakichś 6 godz. bol ustal, ale za to kilka dni pozniej zaczelo mnie bolec lewe jadro. Co to moze byc? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość stapler Opublikowano 9 Stycznia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2011 To może oznaczać stan zapalny jądra. Trzeba w tej sprawie skonsultować się bezpośrednio z lekarzem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi