Gość Renata Opublikowano 7 Stycznia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2011 Witam, panie doktorze ostatnio przy zmianie pieluszki u córeczki zauważyłam u niej tak jakby *zrost* tzn. miedzy pochwą a odbytem znajduje się taki podłużny wzgórek czy to normalne?Dziecko ma 10 miesiecy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość stapler Opublikowano 10 Stycznia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2011 To raczej nie przejawia jakieś nieprawidłowości. Proszę zapytać się swojego lekarza pediatrę w czasie kontroli dziecka czy wszystko jest w porządku skoro ma Pani wątpliwości. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość irena Opublikowano 23 Maja 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2011 Moja dwu miesięczna córeczka też ma od kiedy się urodziła zgrubienie między pochwą a odbytem i nie mam pojęcia co to jest Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość ola Opublikowano 8 Listopada 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2017 Moja 9 miesięczna córka też to ma i dziś właśnie byłam u lekarza to skierował nas do chirurga Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość dodano Opublikowano 21 Listopada 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2017 Zobacz choroby człowieka zdjęcia http://www.bolimnie.com/galeria-chorob Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Ciekawa Opublikowano 8 Grudnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2018 W dniu 8.11.2017 o 16:46, Gość ola napisał: Moja 9 miesięczna córka też to ma i dziś właśnie byłam u lekarza to skierował nas do chirurga i co powiedział chirurg? u nas też wyszło coś takiego i lekarka kazała przyjechać ale za 2 dni na konsultacje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi