Gość Stefan Opublikowano 7 Stycznia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2011 Witam Mam pytanie, 13.12.2010 robiłem usg moszny i wszystko było w porządku, jądra niepowiększone, lewe 43x20, prawe 41x22. Lewe jest niżej od prawego i mam wrażenie, że jest mniejsze. Dodatkowo mam wrażenie, że prawe jest twardsze niż lewe, minimalnie. Być może to tylko moje złudzenie, jestem hipochondrykiem. Czy powinienem iść znów do lekarza skoro 3 tyg temu wszystko było ok ? Nie wyczuwam na powierzchni żadnych guzów ani zgrubień, jądra oba są gładkie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość stapler Opublikowano 10 Stycznia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2011 Nie ma na pewno potrzeby konsultacji z lekarzem skoro USG robione 3 tyg. temu było prawidłowe. Jądra zazwyczaj różnią się od siebie w niewielkim stopniu konsystencją, wielkością oraz położeniem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi