Gość Jakub Opublikowano 7 Stycznia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2011 Witam otóż mam taki problem , mam 17 lat i jestem mężczyzną , mam trądzik od około roku . Trądzik również występował na głowie , wczoraj się obciąłem na krótko i zauważyłem że tam gdzie wczesniej występował trądzik , włosy juz nie odrosły.To jest bardzo widoczne na mojej głowie.Moje pytanie brzmi: czy włosy na głowie gdzie występował trądzik kiedyś odrosną ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość stapler Opublikowano 9 Stycznia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2011 Powinny, ale jeśli trądzik uszkodził głębokie warstwy skóry wytwarzając bliznę może do odrostu włosów nie dojść. Radziłbym w tej sprawie skonsultować się z dermatologiem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi