Gość Kamil Opublikowano 7 Stycznia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2011 Mam 16 lat.Od czasu do czasu wyciskam trądzik na twarzy i tu nasuwa mi pytanie,czy mogę mieć blizny po wyciskaniu? A jak tak to po jakim razie? Są jakieś maści na trądzik? Czy te maści nie są szkodliwe dla: nerek,wątroby,organizmu itd? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość stapler Opublikowano 9 Stycznia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2011 czy mogę mieć blizny po wyciskaniu? - tak A jak tak to po jakim razie? - blizna po usunięciu takiej zmiany może powstać po około 1-2 tygodni Są jakieś maści na trądzik? Czy te maści nie są szkodliwe dla: nerek,wątroby,organizmu itd? - są różnorodne środki miejscowe stosowane na trądzik, jednak radziłbym, aby zalecił je dermatolog po konsultacji z Tobą, on dobierze odpowiedni środek w zależności od typu Twojej cery, są to preparaty nie mające raczej szkodliwego ogólnego wpływu na organizm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Kamil Opublikowano 9 Stycznia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2011 A blizny same mogą zejść jak nie będzie się wyciskać? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość stapler Opublikowano 10 Stycznia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2011 Blizne te, które już powstały nigdy nie znikną. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Kamil Opublikowano 11 Stycznia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2011 Jak na razie ich nie widzę.A maściami,płynem specjalnym można usunąć? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi