Gość Kasia Opublikowano 7 Stycznia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2011 Dzien Dobry Miesiac temu zdiagnozowano u mnie torbiela, na 5 mm. Dzis mialam biopsje...sciagali plyn. Jest koloru ciemnej krwi. Co to znaczy? Czy mam powody do niepokoju i jak to rokuje na przyszlosc? Prosze o odpowiedz... Z gory dziekuje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość stapler Opublikowano 9 Stycznia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2011 Myślę, że płyn został poddany badaniu cytologicznemu i dopiero wynik tego badania określi czym dokładnie jest ten płyn. Może to jakaś niegroźna torbielka pourazowa, która zawierała niewielką ilość starej, shemolizowanej krwi. Myślę, że wszystko będzie w porządku, a za około pół roku należałoby wykonać kontrolne USG (w zależności od wyniku cytologicznego). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi