Gość Michal Opublikowano 6 Stycznia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2011 Witam Mam na imię Michał mam 23 lata i problem. a mianowicie podczas defekacja moj stolec jest jakis dziwnie czarny wczesniej pokryty sluzem zdazalo mi sie rowniez zauważyć sporą ilosc czystej krwi ale to bylo wczesniej. prosze mi pomoc co to moze byc i do jakiego lekarza mam sie udac. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość stapler Opublikowano 9 Stycznia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2011 Jeśli takie zmiany są zauważalne w stolcu, w przeszłości pojawiała się krew radziłbym w tej sprawie udać się na konsulatcję do chirurga najlepiej proktologa. Takie objawy mogą świadczyć np. o żylakach odbytu. Może tez być konieczna diagnostyka całego jelita grubego (np. wykonanie kolonoskopii). O dalszym postępowaniu zadecyduje lekarz po bezpośrednim badaniu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość dodano Opublikowano 12 Listopada 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2017 Zobacz choroby odbytu zdjęcia http://www.bolimnie.com/anatomia/odbyt-choroby Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi