Gość piotr Opublikowano 6 Stycznia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2011 Witam bardzo serdecznie mam pytanko od grudnia boli mie cos w odbycie ten bol nie jest taki bolesny jak sie nie podmyje po załatwieniu to zaczyna sie cos tam dziac ale bylem u lekarza rejonowego to przepisal mia dwie mascie proktogliwenon i jakas tam na swedzenie kazal mieszac dwie razem i nic kupilem sobie masc posterisan i sobie smaruje tam w srodku i troszke ulgi jest ale nie ma poprawy i nie wiem co mam robic dalej pozdrawiam piotr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość stapler Opublikowano 6 Stycznia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2011 Na pewno trzeba w tej sprawie skonsultować się z chirurgiem. Takie objawy wskazują na występowanie żylaków odbytu. Po badaniu przez odbyt chirurg wyjaśni czym są spowodowane te dolegliwości. Jeśli to żylaki odbytu odpowiednie postępowanie i leki dostępne na receptę powinny zniwelować dolegliwości. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość wojtek Opublikowano 17 Stycznia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2011 mam problemy pieczeniem okolic odbytu -stosuj masc elokom . mi na jakis czas pomaga. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość stapler Opublikowano 19 Stycznia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2011 Nie radzę stosować tej maści przewlekle. To silny steryd, który może doprowadzać do zaniku śluzówki ujścia odbytu i jej ścieńczenia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość piotr Opublikowano 4 Lutego 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2011 witam bardzo serdecznie byłem u chirurga i stwierdził u mnie szczeline odbytu nie duza w tej chwili juz mnie tak nie szczypie utrzymuje higiene i narazie mam spokoj od czasu nieraz mnie zaswedzi i teraz mam pytanko czy ta masc ktora mi przepisał doktor jest skuteczna LIDOPOSTERIN 50 mg i czy ta czelina sie sama sie wygoi z gory bardzo dziekuje i pozdrawiam . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość dodano Opublikowano 4 Stycznia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2018 Choroby odbytu zdjęcia http://www.bolimnie.com/anatomia/odbyt-choroby Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi