Gość Magda Opublikowano 6 Stycznia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2011 Witam. mój chłopak w dzieciństwie miał wypadek- ktoś podczas gry w nogę kopnął go niechcący w krocze. rozbiło mu się lewe jajko. moje pytanie brzmi : 1. czy to ma cos do rzeczy, jesli planujemy mieć dzieci ? 2. czy dziecko może po porodzie mieć jakas chorobę właśnie przez to ? będziemy serdecznie wdzięczni za szybką odpowiedź. serdecznie pozdrawiam Magda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość stapler Opublikowano 6 Stycznia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2011 1. czy to ma cos do rzeczy, jesli planujemy mieć dzieci ? - jeśli jądro zostało w pełni uszkodzone może to powodować zmniejszoną płodność, może mieć Pani w taki przypadku problem z zajściem w ciąże 2. czy dziecko może po porodzie mieć jakas chorobę właśnie przez to ? - nie, absolutnie nie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość magda Opublikowano 9 Stycznia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2011 a mozna jakos sprawdzic czy jest w pelni uszkodzone ? mnie sie wydaje, ze jednak raczej nie ( wyczuwalne są jego * wnetrznosci* :) ) i czy mozna jakos zrobic, zeby mial zwiekszona plodnosc? dziekuje serdecznie za odpowiedz :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość stapler Opublikowano 10 Stycznia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2011 Aby sprawdzić czy płodność Pani chłopaka jest należyta wystarczy wykonać badanie laboratoryjne jego nasienia oceniające jego jakość i ilość. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi