Gość Anonim Opublikowano 5 Stycznia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2011 Witam. Od pewnego czasu mam problem z moim żołedziem. Najpierw zeszło mi troche skórki z żołędzia a pożniej zamiast skórki zrobiły mi się skorupy . Czy w czasie dorastania może zchodzić skóra z żołędzia?. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość stapler Opublikowano 7 Stycznia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2011 To raczej świadczy o jakimś stanie zapalnym żołędzia. Na pewno nie jest to związane z wiekiem i procesem dorastania. Radzę o tym problemie poinformować rodziców i udać się najlepiej na konsultację do dermatologa. Taki stan np. może świadczyć o zakażeniu grzybiczym. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość dodano Opublikowano 3 Stycznia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2018 Zobacz choroby penisa, napletka zdjęcia http://www.bolimnie.com/anatomia/penis-pracie-czlonek-choroby Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi