Gość Daga Opublikowano 5 Stycznia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2011 Chciałabym zapytać w jakich miejscach mogą powiększać się węzły chłonne w trakcie ospy wietrznej. Córka właśnie ją przechodzi. Dziekuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość stapler Opublikowano 8 Stycznia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2011 Praktycznie w każdej okolicy ciała czyli najczęściej na szyi, w pachach, pachwinach, na karku, podżuchwowe, nadobojczykowe. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Daga Opublikowano 8 Stycznia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2011 Dziękuję Panu. Uspokoiłam się. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość ZOSIA Opublikowano 31 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2012 witam. mój synek ma 5 lat i od wczoraj ma ospę wietrzną.dziś pojawił się za uszkiem we włosach dwa zgrubienia jakby guzki. co to może być? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Nati Opublikowano 11 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2012 witam moja corcia ma wlasnie to samo za uszkiem tylko z jednej strony to sa powiklania ktore wystepuje w czasie ospy czyli powiekszone wezly chlonne przyuszne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość bela Opublikowano 22 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2014 Ja tez bo mam32 lata i ospe a wezly chlonne mam powiekszone wszedzie na glowie szyi pod zuchwa w pachwinach a chyba nawet nad obojczykow ale widocznie taki moj urok pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi