Gość Adam Opublikowano 5 Stycznia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2011 Witam serdecznie. W czerwcu zostałem pobity. Podbili mi wtedy oko kluczem do kół. Opuchlizna zeszła i siniak też się zmniejszył ale na pewnym etapie się zatrzymał i utrzymuje się już od dłuższego czasu. Byłem u okulisty i powiedział, że z okiem wszystko w porządku, ale ludzie cały czas patrzą na mnie jak na huligana. Czy jest jakiś sposób na tego siniaka? Z góry dziękuję za odpowiedź i poświęcony czas. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość stapler Opublikowano 5 Stycznia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2011 Bez badania trudno mi określić co jest obecnie powodem tego zasinienia, ponieważ takie zsinienie spowodowane wylewem krwotocznym powinny już się wchłonąć. Można ewentualnie spróbować zastosować przez około 2 tygodnie jakiegoś żelu z heparyną dostępnego w aptece bez recepty. Jeśli nie przyniesie to efektu radziłbym w tej sprawie ewentualnie jeszcze skonsultować się z dermatologiem, gdyż może to być trwałe przebarwienie skóry. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi