Gość Marcim Opublikowano 4 Stycznia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2011 Witam, Marcin lat 22 Od bardzo długiego czasu męczę się z pewnym podłóżnym guzem w okolicy kosci ogonowej. Zaczeło się kilka miesięcy temu gdy pojawił się mały guzek. Potem rósł i pękał. Ropa sie regenerowała. Smarowałem to maścią ihtałowa. Teraz zrobiła mi się dziura (strup jakby) Pęka co jakiś czas jednak czuje nadal obob dziurki twarde miejsce. Bardzo się martwię już tym i postanowiłem, że niedługo udam się do specjalisty. Co to takiego może być? Bardzo proszę o pomoc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość stapler Opublikowano 6 Stycznia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2011 To na pewno zropiała torbiel krzyżowa czyli włosowa. Trzeba w tej sprawie udać się do chirurga. Taka torbiel wymaga leczenia zabiegowego (wycięcia). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi