Gość Tomek 41 lat Opublikowano 4 Stycznia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2011 Miałem wypadek, podczas którego doznałem rozcięcia skóry na głowie. Założono mi 7 szwów. Po 8 dniach szwy zostały zdjęte. Minęły 3 tygodnie od zdjęcia szwów, ale do dziś odczuwam lekki lecz dokuczliwy ból w miejscu rany. Czy taki stan rzeczy jest naturalny i jak długo może on trwać? W dniu wypadku miałem robioną tomografię głowy, która nie wykazała żadnych negatywnych zmian. Czy powinienem powtórzyć to badanie i w jakim terminie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość stapler Opublikowano 6 Stycznia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2011 Czy taki stan rzeczy jest naturalny i jak długo może on trwać? - tak to normalne i jeszcze może potrwać 1-2 tygodni Czy powinienem powtórzyć to badanie i w jakim terminie? - nie, nie ma takowej potrzeby Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Tomek, 41 lat Opublikowano 10 Stycznia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2011 Dziękuję za zainteresowanie moimi pytaniami i odpowiedź Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi