Gość Łukasz Opublikowano 3 Stycznia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2011 Wyskoczył mi 3 tyg temu pryszczyk na prąciu dokładnie w okolicy ujscia cewki moczowej po lewej stronie tzw łodeczki jest okrągły prawie przezroczysty nie boli i nie jest zaczerwienieiony meczy mnie to co to może byc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość stapler Opublikowano 4 Stycznia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2011 Trudno mi określić bez bezpośredniego badania. Może ta zmiana nie jest wcale zapaleniem gruczołów łojowych (pryszczem). Takie zmiany raczej w tej okolicy nie występują. Być może to jakaś brodawka, włókniak, włókniakoskórniak. Trzeba w tej sprawie skonsultować się z urologiem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość dodano Opublikowano 9 Listopada 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2017 Zobacz choroby penisa zdjęcia http://www.bolimnie.com/anatomia/penis-pracie-czlonek-choroby Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi