Gość Marek Opublikowano 3 Stycznia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2011 Podczas kłótni, zostałem niefortunnie kopnięty w kroczę, kopnięcie chyba nie było wymierzone ze szczególnie mocną siłą, lecz towarzyszył mu straszny ból. Gdy spojrzałem na swoje narządy okazało się, że jedno jądro mam przesunięte do góry w kierunku podbrzusza, moszna była pusta. Minął tydzień, towarzyszy mi ból w trakcie chodzenia, czuję jakby *coś się tam przesuwało*, przepływało. Proszę o odpowiedź o konsekwencjach jakie mogą towarzyszyć zwłaszcza temu przesunięciu się jądra. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość stapler Opublikowano 5 Stycznia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2011 Być może doszło do niewielkiego skrętu jądra. Dobrze, żeby z tym problemem udać się bezpośrednio do lekarza. Mnie trudno ocenić bez badania co konkretnie się dzieje z jądrem. Jeśli dojdzie do całkowitego skrętu jądra może wywołać to martwicę jądra. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi