Gość Miłosz Opublikowano 3 Stycznia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2011 Witam mianowicie mam pytanie dotyczące guza.Mój wiek to 19 lat ostatnio poczułem przy jakimś ucisku że boli mnie lewa strona klatki piersiowej pomacałem i okazało się że chyba mam guza ok od 0,5 do 1 cm moim okiem gdy ścisnę go to boli jak nie dotykam to nic nie boli ćwiczę na siłowni od 3 miesięcy czy moze to być spowodowane wysiłkiem ...guz leży w okolicy sutka Aha i chciałbym dodać że nie brałem żadnych anabolików i tym rzeczy podobnych aha i chciałem spytać czy moze to być np...naderwany jakiś mięśnień ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość nS= Opublikowano 3 Stycznia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2011 Jak mialem nascie lat mialem bol klatki w okolicy sutkow, nie wygladalo to jak guz .Miales cos tkiego/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość weko Opublikowano 3 Stycznia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2011 nie ból poczułem przypadkowy ok tydzien temu jeszcze nic nie podejrzewałem aż dzisaj pomacałem ...niejestem pewien na 100% czy to guz i mam nadzieję że nie ale coś boli jak przycisne a na klatkę piersiową nie ćwiczyłem tydzień może jakieś zerwane mieśnie nieznam się ??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość stapler Opublikowano 5 Stycznia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2011 Bez bezpośredniego badania niestety nie da się określić. Może to tylko zwykły nerwoból samoistny. Jeśli to budzi Pana niepokój trzeba w tej sprawie skonsultować się bezpośrednio z lekarzem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi