Gość Arkadiusz Opublikowano 3 Stycznia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2011 Mam wielki problem,od wczoraj nie mogę naciągnąc napletka na żołędzia, bo jest w tym rowku przed nim.Opuchło mi wędzidełko.Próbowałem naciągać w stanie spoczynku i wzwodu i dalej nic.Boli mnie jak chodze,siedze itp.Proszę o pomoc,bo nie wiem co mam robić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Srqq Opublikowano 3 Stycznia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2011 Jesli nie chce sie ssunac spowrotem musisz sie niezwlocznie udac do lekarza z tym. Jak ci opuchlo to nie zarty, ty gon do lekarza z tym na serio, bo zanim tu Ci ktos ,,doswiadczony* odpowie to troche minie a odnosze takie wrazenie ze przy puchnieciu czas tez sie liczy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość dodano Opublikowano 19 Listopada 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2017 Choroby penisa zdjęcia http://www.bolimnie.com/anatomia/penis-pracie-czlonek-choroby Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi