Gość Monika Opublikowano 3 Stycznia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2011 Witam Moja babcia ma 81 lat i od 3 lat ma na nodze okropną ranę,która ją piecze cały czas i boli,próbowaliśmy wielu rzeczy,maście,kremy,pudry,pobyt w szpitalu pomagał tylko na krótki okres,gdyż rana ponownie robiła się czerwona na około i cieknie z niej ropa,proszę o radę,jak można zaleczyć tą ranę? Szukam wszystkiego co możliwe i ostatnio znalazłam Manuka miód 25+,który jest leczniczy na rany,czy można używać tego miodu mając cukrzyce? Jeśli nie to co robić? Moja babcia tyle już cierpi,prosze o pomoc. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość stapler Opublikowano 5 Stycznia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2011 Szukam wszystkiego co możliwe i ostatnio znalazłam Manuka miód 25+,który jest leczniczy na rany,czy można używać tego miodu mając cukrzyce? - odradzałbym w przypadku cukrzycy stosowania takich preparatów Jeśli nie to co robić? - najlepiej skonsultować się w takiej sprawie ze specjalistyczną poradnią leczenia stopy cukrzycowej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Jola Opublikowano 8 Stycznia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2011 Sprobuj masc z nagietka lekarskiego,pieknie goi rany.Pewnie bedzie lepszy przy cukrzycy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość wiolka89 Opublikowano 5 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2015 Tutaj takim pomocnym rozwiazaniem bedzie suchy spray ARGOTIAB. Jest on proszkiem tworzącym skuteczna barierę ochronną, zapobiegając maceracji ran, w szczególności ran sączących oraz pomagającym w przywróceniu prawidłowych warunków fizjologicznych potrzebnych do spontanicznej regeneracji skóry. Dzięki składnikom produktu na skórze nie powstają infekcje, które często pojawiają się w obecności ran z wysiękiem, w przebiegu stopy cukrzycowej czy odleżyn. Naprawde warto jest go zakupic, jest bardzo wydajny i niezwykle skuteczny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi