Gość Magda Opublikowano 17 Grudnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2011 Hallo Vera!!cieszy mnie bardzo twoje doniesiebnie o poprawie zdrowia TwegoOjca.Napisz jak jest teraz? Wiesz co? jest tutaj taki jeden osobnik i pisze pod * * oszukani *niesamowite obelgi przeciwko doktorowi Gordon..Jestem oburzona i to nie tylko ja,bo wielu ludzi tak samo.My bronimy dr.Gordona i jego terapie,a teraz ten SErwis dla pacjenta! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Vera Opublikowano 31 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2012 Pisze na tym forum po raz drugi i dzisiaj po 6 mies.powiem tylko tyle: PLAN TERAPII od dr.Gordona URATOWAL MEMU OJCU ZYCIE !!! A te anonimowe wpisy i te forum nagonki na dr.Gordona,to jest niesamo wity SKANDAL,niestety internet przyjmuje WSZYSTKIE wpisy,te prawdziwe i te nieprawdziwe jak tutaj ten wpis ustawiony przez *Oszukanizapl*. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Deny Opublikowano 8 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2012 Vera, napisz proszę na czym polega ta terapia? U mojego taty stwierdzono dzisiaj Carcinoma planoepitheliale keratodes G2, ma skierowanie do poradni onkologicznej ale wiadoma ogólnie jak nasza służba zdrowia działa i jak ciężko tam się dostać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Basia Opublikowano 12 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Września 2012 Witam! Moja babcia ma 82 lata i u niej stwierdzono carcinoma planeoepitheliale invasivum keratodes G2 Pytam jaki to rak i jak w tym wieku babcie leczyc? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Dominik Opublikowano 13 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Września 2014 Witam, podobno jeszcze istnieje darmowy serwis dla pacjenta pod nr.OO481737434076 Njlepiej poczytajcie na forach pod:dr.Gordon,komentarze tam jest wiele wpisò*w od wylaczonych pacjentow. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Janusz Opublikowano 22 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Września 2014 Witam, ale Ty Dominik nie znasz telefonu do serwisu dr.Gordona, Ja znam ten do Niemiec i podaje: oo49-1737434076 Pozdraiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi