Gość achilles Opublikowano 3 Stycznia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2011 Witam serdecznie. Mam taki problem otóż gdy mocno i na dół ściągnę skórkę z penisa odczuwam ból ponieważ tak jakby się blokowała za żołędziem. Nie wiem co z tym robić. W drugą stronę czasami jest bardzo dobrze a czasami poprostu tam jest zablkowana. Mam nadzieję że będzie w stanie mi ktoś tutaj pomóc. Wydaje mi się tak jakbym miał za dużego żołędzia. Czy jest to możliwe ?? Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość stapler Opublikowano 5 Stycznia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2011 Być może to zbyt wąski pierścień napletka jest powodem takiego stanu, a nie za duży żołądź. Trzeba z tym problemem na pewno udać się na konsultację do urologa, gdyż taki stan może wymagać korekcji zabiegowej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość dodano Opublikowano 3 Stycznia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2018 Zobacz choroby penisa, napletka zdjęcia http://www.bolimnie.com/anatomia/penis-pracie-czlonek-choroby Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi